Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tego dnia miałam ochotę na chili ale prawie zero czasu by je przygotować. Z pomocą jak zawsze przyszedł wolnowar.
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 240
Szybki i prosty w wykonywaniu sernik na zimno. Delikatny i orzeźwiający za s...
Odsłon: 206
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 240
Szybki i prosty w wykonywaniu sernik na zimno. Delikatny i orzeźwiający za s...
Odsłon: 206
Składniki
Mięso przełożyć do wolnowaru. Dodać odsączoną fasolę, pokrojone w kostkę papryki oraz cebulę. Dodać puszkę pomidorów. Doprawić do smaku solą, pieprzem, Chili oraz sosem sojowym. Ustawić na wolny ogień na ok 8 godzin. podawać do ryżu z odrobiną śmietany Smacznego.