Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tego dnia miałam ochotę na chili ale prawie zero czasu by je przygotować. Z pomocą jak zawsze przyszedł wolnowar.
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 116
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 147
Przepis dnia
Spaghetti lubi chyba każdy., To jest dodatkowo urozmaicone dodatkiem oliwek...
Odsłon: 4209
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8690
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 116
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 147
Przepis dnia
Spaghetti lubi chyba każdy., To jest dodatkowo urozmaicone dodatkiem oliwek...
Odsłon: 4209
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8690
Składniki
Mięso przełożyć do wolnowaru. Dodać odsączoną fasolę, pokrojone w kostkę papryki oraz cebulę. Dodać puszkę pomidorów. Doprawić do smaku solą, pieprzem, Chili oraz sosem sojowym. Ustawić na wolny ogień na ok 8 godzin. podawać do ryżu z odrobiną śmietany Smacznego.