Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tego dnia miałam ochotę na chili ale prawie zero czasu by je przygotować. Z pomocą jak zawsze przyszedł wolnowar.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14070
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1621
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16018
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6444
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14070
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1621
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16018
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6444
Składniki
Mięso przełożyć do wolnowaru. Dodać odsączoną fasolę, pokrojone w kostkę papryki oraz cebulę. Dodać puszkę pomidorów. Doprawić do smaku solą, pieprzem, Chili oraz sosem sojowym. Ustawić na wolny ogień na ok 8 godzin. podawać do ryżu z odrobiną śmietany Smacznego.