Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tego dnia miałam ochotę na chili ale prawie zero czasu by je przygotować. Z pomocą jak zawsze przyszedł wolnowar.
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34897
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 16533
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34897
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 16533
Składniki
Mięso przełożyć do wolnowaru. Dodać odsączoną fasolę, pokrojone w kostkę papryki oraz cebulę. Dodać puszkę pomidorów. Doprawić do smaku solą, pieprzem, Chili oraz sosem sojowym. Ustawić na wolny ogień na ok 8 godzin. podawać do ryżu z odrobiną śmietany Smacznego.