Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tego dnia miałam ochotę na chili ale prawie zero czasu by je przygotować. Z pomocą jak zawsze przyszedł wolnowar.
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 39
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1175
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 177
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 39
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1175
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 177
Składniki
Mięso przełożyć do wolnowaru. Dodać odsączoną fasolę, pokrojone w kostkę papryki oraz cebulę. Dodać puszkę pomidorów. Doprawić do smaku solą, pieprzem, Chili oraz sosem sojowym. Ustawić na wolny ogień na ok 8 godzin. podawać do ryżu z odrobiną śmietany Smacznego.