Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie danie na obiad, które uwielbiają moje dzieci. Tylko młodsze nie są póki co fanami czerwonej fasoli.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
Cebulę drobno posiekać, zeszklić na patelni na rozgrzanym oleju. Posolić. Dodać mięso i usmażyć. Dobrze przyprawić, szczególnie papryką.
Fasolę osączyć z zalewy, przepłukać. Kukurydzę osączyć. Dodać do usmażonego mięsa. Wlać pasatę pomidorową. Całość smażyć przez kilka minut.
Podawać z ugotowanym ryżem. Smacznego :)