Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 357
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11149
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3853
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1332
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 357
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11149
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3853
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1332
Składniki
oliwe rozgrzać w dużym rondlu, cebule, chilli, czosnek smażyć do momentu zeszklenia się cebuli.
Dodać wołowine, miesząc aby się nie przypaliła do momentu aż mięso zbronzowieje.
Dodać pomidory, koncentrat, paprykę, cukier. Wlać bulion, dusić na małym ogniu, od czasu do czasu mieszając.
Dodać fasolę, po około 10 minutach duszenia można podawać. najlepiej smakuje z opieczonymi tortillami pszennymi. Smacznego