Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7897
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 306
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3137
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 596
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7897
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 306
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3137
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 596
Składniki
oliwe rozgrzać w dużym rondlu, cebule, chilli, czosnek smażyć do momentu zeszklenia się cebuli.
Dodać wołowine, miesząc aby się nie przypaliła do momentu aż mięso zbronzowieje.
Dodać pomidory, koncentrat, paprykę, cukier. Wlać bulion, dusić na małym ogniu, od czasu do czasu mieszając.
Dodać fasolę, po około 10 minutach duszenia można podawać. najlepiej smakuje z opieczonymi tortillami pszennymi. Smacznego