Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15037
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1948
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8824
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3170
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15037
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1948
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8824
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3170
Składniki
oliwe rozgrzać w dużym rondlu, cebule, chilli, czosnek smażyć do momentu zeszklenia się cebuli.
Dodać wołowine, miesząc aby się nie przypaliła do momentu aż mięso zbronzowieje.
Dodać pomidory, koncentrat, paprykę, cukier. Wlać bulion, dusić na małym ogniu, od czasu do czasu mieszając.
Dodać fasolę, po około 10 minutach duszenia można podawać. najlepiej smakuje z opieczonymi tortillami pszennymi. Smacznego