Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetny chlebek na grilla, zamiast zwykłego chleba i bardzo chrupiący
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 24
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 84
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 172
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 200
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 24
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 84
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 172
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 200
Składniki
Masło, vegetę, paprykę, i czosnek- wymieszać. Masło powinno być lekko słone(jeżeli vegety jest za mało to troszkę dosypać), i czerwone od papryki.
Gdy masło jest już gotowe, smarujemy chlebek z jednej strony. Masła nie kładziemy grubo tylko cienką warstwę, ponieważ nie upiecze nam się na chrupiąco i długo byśmy na niego czekali.
Tak przygotowany chlebek kładziemy na grilla masłem do spodu i pieczemy. Smacznego!