Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetny chlebek na grilla, zamiast zwykłego chleba i bardzo chrupiący
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4850
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13174
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5780
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7396
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4850
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13174
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5780
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7396
Składniki
Masło, vegetę, paprykę, i czosnek- wymieszać. Masło powinno być lekko słone(jeżeli vegety jest za mało to troszkę dosypać), i czerwone od papryki.
Gdy masło jest już gotowe, smarujemy chlebek z jednej strony. Masła nie kładziemy grubo tylko cienką warstwę, ponieważ nie upiecze nam się na chrupiąco i długo byśmy na niego czekali.
Tak przygotowany chlebek kładziemy na grilla masłem do spodu i pieczemy. Smacznego!