Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
CHRUPIĄCY CHLEBEK TO ŚWIETNY DODATEK DO POTRAW Z GRILA
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19492
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2048
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1715
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19492
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2048
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1715
Składniki
Wszystkie składniki na farsz miksujemy.Chlebek kroimy na gróbe kromki,nie przecinając ich do końca.Przekładamy masą i owijamy kilkukrotnie folia aluminiowa.Pieczemy na grilu ok 20-30 min.chlebek można tez upiec w piekarniku z termoobiegiem przez 40 min.