Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Chłodnik na maślance z serem"
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 33
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1343
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 59
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 33
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1343
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 59
Składniki
Maślankę mieszam ze śmietaną i rozdrobnionym serem. Następnie dodaję rzodkiewkę startą na tarce o grubych oczkach, posiekaną i podsmażoną cebulę, orzechy oraz posiekany koperek i szczypiorek. Doprawiam solą oraz pieprzem. Delikatnie mieszam. Schładzam w lodówce.
Do każdej porcji wkładam cząstki jajek i dekoruję listkami pietruszki.
20 min • Porcja 140 kcal • Koszt porcji ok. 2,10 zł • 3-4 porcje.Źródło: Kobieta i życie