Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ta rumiana, mocno przysmażona kiełbasa w pysznym sosie, zjedzona prosto z patelni to kulinarne marzenie każdego faceta:). Treściwe i sycące. Pamiętajmy o wyborze dobrej jakości kiełbasy!
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2210
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1298
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 475
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3467
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1071
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2210
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1298
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 475
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3467
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1071
Składniki
Kiełbasę przecinamy wzdłuż i nacinamy. Paprykę kroimy w dużą kostkę, cebulę w piórka a pieczarki w plastry.
Kiełbasę podsmażamy na dużym ogniu na rozgrzanym oleju do mocnego zarumienienia. Zdejmujemy ją z patelni. Na pozostały tłuszcz przekładamy warzywa, podsmażamy 5-10 minut. Zalewamy szklanką wody, dusimy pod przykryciem do momentu aż warzywa zmiękną, około 20 minut. Dodajemy koncentrat pomidorowy, przyprawy i kiełbasę. Dokładnie mieszamy.