Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ta rumiana, mocno przysmażona kiełbasa w pysznym sosie, zjedzona prosto z patelni to kulinarne marzenie każdego faceta:). Treściwe i sycące. Pamiętajmy o wyborze dobrej jakości kiełbasy!
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4969
ciasto z owocami na przekąske lub deser owoce takie jak jabłka morele lub śli...
Odsłon: 13893
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3253
Ciasteczka owsiane w sam raz na drugie śniadanie lub przekąske w pracy lub w...
Odsłon: 1070
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4969
ciasto z owocami na przekąske lub deser owoce takie jak jabłka morele lub śli...
Odsłon: 13893
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3253
Ciasteczka owsiane w sam raz na drugie śniadanie lub przekąske w pracy lub w...
Odsłon: 1070
Składniki
Kiełbasę przecinamy wzdłuż i nacinamy. Paprykę kroimy w dużą kostkę, cebulę w piórka a pieczarki w plastry.
Kiełbasę podsmażamy na dużym ogniu na rozgrzanym oleju do mocnego zarumienienia. Zdejmujemy ją z patelni. Na pozostały tłuszcz przekładamy warzywa, podsmażamy 5-10 minut. Zalewamy szklanką wody, dusimy pod przykryciem do momentu aż warzywa zmiękną, około 20 minut. Dodajemy koncentrat pomidorowy, przyprawy i kiełbasę. Dokładnie mieszamy.