Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kapusta kiszona w wersji na ostro.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4681
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12690
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5714
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7180
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4681
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12690
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5714
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7180
Składniki
Ziemniaki gotujemy na miękko, jednak tak by się nie rozgotowały. Po wystygnięciu kroimy w kostkę.
Kiełbasę, cebulę, czosnek i papryczkę chilli (o tym czy wydrążamy ostre nasiona decydujemy sami, zależy jaką ostrość chcemy uzyskać) kroimy w kostkę, smażymy na łyżce oliwy lub oleju.
Kapustę kiszoną drobno szatkujemy, dodajemy do reszty na koniec smażenia razem z pokrojonymi pomidorami i ziemniakami.