Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kapusta kiszona w wersji na ostro.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 128
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 201
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1278
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 508
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 128
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 201
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1278
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 508
Składniki
Ziemniaki gotujemy na miękko, jednak tak by się nie rozgotowały. Po wystygnięciu kroimy w kostkę.
Kiełbasę, cebulę, czosnek i papryczkę chilli (o tym czy wydrążamy ostre nasiona decydujemy sami, zależy jaką ostrość chcemy uzyskać) kroimy w kostkę, smażymy na łyżce oliwy lub oleju.
Kapustę kiszoną drobno szatkujemy, dodajemy do reszty na koniec smażenia razem z pokrojonymi pomidorami i ziemniakami.