Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożywny posiłek dla całej rodziny. Przepis na dynię faszerowaną kiełbasą i warzywami. Bardzo prosty i smaczny. Jak szybko i łatwo ugotować pyszny obiad z dynią - sprawdź nasz kanał!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1289
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 787
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1289
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 787
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Składniki
Dynię myjemy, ścinamy "czapeczkę" i usuwamy miąższ z pestkami.
Kapustę i marchewkę ścieramy na tarce. Kiełbasę i cebulę kroimy w kostkę.
Warzywa i kiełbasę przekładamy do miski dodajemy przyprawy oraz kilka łyżek oliwy i dokładnie mieszamy.
Przygotowanym farszem wypełniamy wydrążoną dynię. Warzywo pieczemy przez około 80 minut w 180 stopniach z termoobiegiem. Smacznego!