Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prawie jak golonka:)
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 729
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1504
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6032
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8901
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 729
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1504
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6032
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8901
Składniki
Smarujemy mięso wszystkimi przyprawami jak ww i zalewamy oliwą z pestek winogron. Jeżeli kurczaki mają być na ostro proponuję zostawić je na kilka godzin w lodówce. Nabiorą bardzo intensywnego smaku i zapachu.
Wkładamy wszystko do rękawa i pieczemy w piekarniku w temperaturze 180 stopni 60 minut. Po 40 minutach rozcinamy rękaw aby mięsko stało się chrupiące. Moje dzieciaki mówią na dramstiki golonki, no i wtedy nabieram ochoty... na prawdziwą golonkę.