Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
SZNYCELKI DOSKONALE SMAKUJĄ Z SOSEM SŁODKO-KWAŚNYMI ZIEMNIAKAMI PIURE
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 413959
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2209
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 413959
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2209
Składniki
KAŻDĄ PIERŚ POKROIĆ NA OKOŁO 5 CM KAWAŁKI,LEKKO JE ROZKLEPAĆ ,WTEDY SĄ MIĘKCIEJSZE.
JAJKA ROZTRZEPAĆ,WYMIESZAĆ Z MĄKĄ,DOPRAWIĆ SOLĄ I PIEPRZEM.
PŁATKI KUKURYDZIANE ROZKRUSZYĆ WAŁKIEM.
KAWAŁKI PIERSI ZANURZAĆ W CIEŚCIE NASTĘPNIE OBTACZAĆ W PŁATKACH.
NA GŁĘBOKIEJ PATELNI LUB WE FRYTOWNICY ROZGRZAĆ TŁUSZCZ,SMAŻYĆ W NIM PIERSI DO MOMENTU GDY UZYSKAJĄ RUMIANY KOLOR.
OSĄCZYĆ NA PAPIEROWYM RĘCZNIKU,OD RAZU PODAWAĆ.