Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
SZNYCELKI DOSKONALE SMAKUJĄ Z SOSEM SŁODKO-KWAŚNYMI ZIEMNIAKAMI PIURE
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6181
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1910
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6181
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1910
 
         
         
                Składniki
KAŻDĄ PIERŚ POKROIĆ NA OKOŁO 5 CM KAWAŁKI,LEKKO JE ROZKLEPAĆ ,WTEDY SĄ MIĘKCIEJSZE.
JAJKA ROZTRZEPAĆ,WYMIESZAĆ Z MĄKĄ,DOPRAWIĆ SOLĄ I PIEPRZEM.
PŁATKI KUKURYDZIANE ROZKRUSZYĆ WAŁKIEM.
KAWAŁKI PIERSI ZANURZAĆ W CIEŚCIE NASTĘPNIE OBTACZAĆ W PŁATKACH.
NA GŁĘBOKIEJ PATELNI LUB WE FRYTOWNICY ROZGRZAĆ TŁUSZCZ,SMAŻYĆ W NIM PIERSI DO MOMENTU GDY UZYSKAJĄ RUMIANY KOLOR.
OSĄCZYĆ NA PAPIEROWYM RĘCZNIKU,OD RAZU PODAWAĆ.