Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
SZNYCELKI DOSKONALE SMAKUJĄ Z SOSEM SŁODKO-KWAŚNYMI ZIEMNIAKAMI PIURE
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113056
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 430
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 776
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 580
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113056
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 430
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 776
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 580
Składniki
KAŻDĄ PIERŚ POKROIĆ NA OKOŁO 5 CM KAWAŁKI,LEKKO JE ROZKLEPAĆ ,WTEDY SĄ MIĘKCIEJSZE.
JAJKA ROZTRZEPAĆ,WYMIESZAĆ Z MĄKĄ,DOPRAWIĆ SOLĄ I PIEPRZEM.
PŁATKI KUKURYDZIANE ROZKRUSZYĆ WAŁKIEM.
KAWAŁKI PIERSI ZANURZAĆ W CIEŚCIE NASTĘPNIE OBTACZAĆ W PŁATKACH.
NA GŁĘBOKIEJ PATELNI LUB WE FRYTOWNICY ROZGRZAĆ TŁUSZCZ,SMAŻYĆ W NIM PIERSI DO MOMENTU GDY UZYSKAJĄ RUMIANY KOLOR.
OSĄCZYĆ NA PAPIEROWYM RĘCZNIKU,OD RAZU PODAWAĆ.