Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
SZNYCELKI DOSKONALE SMAKUJĄ Z SOSEM SŁODKO-KWAŚNYMI ZIEMNIAKAMI PIURE
Staropolski piernik powinien dojrzewać nawet 2 miesiące. Ale co jeśli nie mas...
Odsłon: 99036
Puszysty piernik last minute, który zrobicie w zaledwie kilka chwil. Wystarcz...
Odsłon: 141
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5092
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13709
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5910
Staropolski piernik powinien dojrzewać nawet 2 miesiące. Ale co jeśli nie mas...
Odsłon: 99036
Puszysty piernik last minute, który zrobicie w zaledwie kilka chwil. Wystarcz...
Odsłon: 141
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5092
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13709
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5910
Składniki
KAŻDĄ PIERŚ POKROIĆ NA OKOŁO 5 CM KAWAŁKI,LEKKO JE ROZKLEPAĆ ,WTEDY SĄ MIĘKCIEJSZE.
JAJKA ROZTRZEPAĆ,WYMIESZAĆ Z MĄKĄ,DOPRAWIĆ SOLĄ I PIEPRZEM.
PŁATKI KUKURYDZIANE ROZKRUSZYĆ WAŁKIEM.
KAWAŁKI PIERSI ZANURZAĆ W CIEŚCIE NASTĘPNIE OBTACZAĆ W PŁATKACH.
NA GŁĘBOKIEJ PATELNI LUB WE FRYTOWNICY ROZGRZAĆ TŁUSZCZ,SMAŻYĆ W NIM PIERSI DO MOMENTU GDY UZYSKAJĄ RUMIANY KOLOR.
OSĄCZYĆ NA PAPIEROWYM RĘCZNIKU,OD RAZU PODAWAĆ.