Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na smacznego kurczaka Babci Stefci z Bieszczad.
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8724
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 82
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8724
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 82
Składniki
Wykonanie: Mięso opłukać, osuszyć i natrzeć zupą cebulową(1 zupa na podwójny filet), skropić oliwą i odstawić do lodówki na noc. Następnie przełożyć do naczynia żaroodpornego, przykryć folią aluminiową. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 160 stopni i piec do miękkości (około 40-45 minut), pod koniec pieczenia zdjąć folię, posypać sezamem i zrumienić.