Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na smacznego kurczaka Babci Stefci z Bieszczad.
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5804
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 12235
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 297
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5804
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 12235
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 297
Składniki
Wykonanie: Mięso opłukać, osuszyć i natrzeć zupą cebulową(1 zupa na podwójny filet), skropić oliwą i odstawić do lodówki na noc. Następnie przełożyć do naczynia żaroodpornego, przykryć folią aluminiową. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 160 stopni i piec do miękkości (około 40-45 minut), pod koniec pieczenia zdjąć folię, posypać sezamem i zrumienić.