Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na smacznego kurczaka Babci Stefci z Bieszczad.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10923
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3537
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2625
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10923
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3537
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2625
Składniki
Wykonanie: Mięso opłukać, osuszyć i natrzeć zupą cebulową(1 zupa na podwójny filet), skropić oliwą i odstawić do lodówki na noc. Następnie przełożyć do naczynia żaroodpornego, przykryć folią aluminiową. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 160 stopni i piec do miękkości (około 40-45 minut), pod koniec pieczenia zdjąć folię, posypać sezamem i zrumienić.