Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam smakoszom podrobów,danie wyszło aromatyczne i bardzo smaczne:)
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 198
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 322
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 198
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 322
Składniki
Nerki oczyścić z tłuszczu,pokroić na talarki i ugotować po 5min.3-4 razy zmieniając wodę. Ostatni raz gotować 10min. Wszystkie warzywa pokroić w cieńkie paski,smażyć do zrumienienia. Nereczki obtoczyć w mące i obsmażyć.Gotowe dodać do warzyw,wymieszać i zajadać.
Smacznego życzę!