Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam smakoszom podrobów,danie wyszło aromatyczne i bardzo smaczne:)
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 458
Fuczki to smażone placki z kiszonej kapusty , wywodzące się z kuchni Bieszcza...
Odsłon: 217
Przepis dnia
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 458
Fuczki to smażone placki z kiszonej kapusty , wywodzące się z kuchni Bieszcza...
Odsłon: 217
Przepis dnia
Składniki
Nerki oczyścić z tłuszczu,pokroić na talarki i ugotować po 5min.3-4 razy zmieniając wodę. Ostatni raz gotować 10min. Wszystkie warzywa pokroić w cieńkie paski,smażyć do zrumienienia. Nereczki obtoczyć w mące i obsmażyć.Gotowe dodać do warzyw,wymieszać i zajadać.
Smacznego życzę!