Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso delikatne, łagodne w smaku.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4910
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13308
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5813
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7475
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4910
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13308
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5813
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7475
Składniki
Cielęcinę umyć i pokroić w plastry, przyprawić pieprzem i solą. Podsmażyć z obu stron na maśle klarowanym. Następnie przełożyć do brytfanny razem z masłem na którym smażyliśmy. Dodać czosnek. Piec w nagrzanym piekarniku w 180 stopniach około 1,5 godziny.