Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso delikatne, łagodne w smaku.
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 209
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34073
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 493
Przesmaczne małe wręcz mini oponki z ciasta bananowego. Pyszne, bez cukru dos...
Odsłon: 2597
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 209
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34073
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 493
Przesmaczne małe wręcz mini oponki z ciasta bananowego. Pyszne, bez cukru dos...
Odsłon: 2597
Składniki
Cielęcinę umyć i pokroić w plastry, przyprawić pieprzem i solą. Podsmażyć z obu stron na maśle klarowanym. Następnie przełożyć do brytfanny razem z masłem na którym smażyliśmy. Dodać czosnek. Piec w nagrzanym piekarniku w 180 stopniach około 1,5 godziny.