Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso delikatne, łagodne w smaku.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 276
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1129
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 276
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1129
Składniki
Cielęcinę umyć i pokroić w plastry, przyprawić pieprzem i solą. Podsmażyć z obu stron na maśle klarowanym. Następnie przełożyć do brytfanny razem z masłem na którym smażyliśmy. Dodać czosnek. Piec w nagrzanym piekarniku w 180 stopniach około 1,5 godziny.