Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawa pyszna efekt rewelacyjny.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414498
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2321
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414498
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2321
Składniki
► Łososia pokroić w szerokie paski, skórkę z cytryny zetrzeć na tarce o małych oczkach, estragon obrać i drobno posiekać. ► Potartą skórkę z cytryny, estragon, olej z oliwek, sól i cuker / wymieszać / i powstałą mieszanką bejcujacą pokryć płaty łososia od strony mięsa. ► Obłożone płaty łososia zawinąć w przeźroczystą folię kuchenną i w podgrzanym piekarniku bajcować (piec) przez około 14 minut w temperaturze 80C / Termoobieg /.