Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawa pyszna efekt rewelacyjny.
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 964
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 420
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 164
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2699
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 964
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 420
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 164
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2699
Składniki
► Łososia pokroić w szerokie paski, skórkę z cytryny zetrzeć na tarce o małych oczkach, estragon obrać i drobno posiekać. ► Potartą skórkę z cytryny, estragon, olej z oliwek, sól i cuker / wymieszać / i powstałą mieszanką bejcujacą pokryć płaty łososia od strony mięsa. ► Obłożone płaty łososia zawinąć w przeźroczystą folię kuchenną i w podgrzanym piekarniku bajcować (piec) przez około 14 minut w temperaturze 80C / Termoobieg /.