Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 2951
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 451
Pizza neapolitańska to chrupiące ciasto z niewielką ilością aromatycznych dod...
Odsłon: 2521
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 2951
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 451
Pizza neapolitańska to chrupiące ciasto z niewielką ilością aromatycznych dod...
Odsłon: 2521
Składniki
Comberek natarłam przyprawami i skropiłam oliwą. Ułożyłam na blasze z papierem do pieczenia. W najgrubsze miejsce wbiłam termometr. Przeciągnięty comber staje sie twardy i trzeba go będzie piec 1,5 godziny. najlepszy jest gdy termometr pokaże 85 stopni. Wtedy jest dobrze wypieczony, bez krwi ale różowy.. Upiekłam go w 180 stopniach aż osiągnął 85 stopni, wyjęłam na deskę aby odpoczął. Pokroiłam na plastry z kostka przed podaniem. Lekko krwisty będzie przy 75 stopniach a bardzo krwisty przy 65.
Smacznego :)