Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 9972
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8994
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6371
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 9972
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8994
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6371
Składniki
Comberek natarłam przyprawami i skropiłam oliwą. Ułożyłam na blasze z papierem do pieczenia. W najgrubsze miejsce wbiłam termometr. Przeciągnięty comber staje sie twardy i trzeba go będzie piec 1,5 godziny. najlepszy jest gdy termometr pokaże 85 stopni. Wtedy jest dobrze wypieczony, bez krwi ale różowy.. Upiekłam go w 180 stopniach aż osiągnął 85 stopni, wyjęłam na deskę aby odpoczął. Pokroiłam na plastry z kostka przed podaniem. Lekko krwisty będzie przy 75 stopniach a bardzo krwisty przy 65.
Smacznego :)