Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 90
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 43
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 67
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 90
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 43
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 67
Składniki
Comberek natarłam przyprawami i skropiłam oliwą. Ułożyłam na blasze z papierem do pieczenia. W najgrubsze miejsce wbiłam termometr. Przeciągnięty comber staje sie twardy i trzeba go będzie piec 1,5 godziny. najlepszy jest gdy termometr pokaże 85 stopni. Wtedy jest dobrze wypieczony, bez krwi ale różowy.. Upiekłam go w 180 stopniach aż osiągnął 85 stopni, wyjęłam na deskę aby odpoczął. Pokroiłam na plastry z kostka przed podaniem. Lekko krwisty będzie przy 75 stopniach a bardzo krwisty przy 65.
Smacznego :)