Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 845
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101498
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6002
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 845
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101498
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6002
Składniki
Comberek natarłam przyprawami i skropiłam oliwą. Ułożyłam na blasze z papierem do pieczenia. W najgrubsze miejsce wbiłam termometr. Przeciągnięty comber staje sie twardy i trzeba go będzie piec 1,5 godziny. najlepszy jest gdy termometr pokaże 85 stopni. Wtedy jest dobrze wypieczony, bez krwi ale różowy.. Upiekłam go w 180 stopniach aż osiągnął 85 stopni, wyjęłam na deskę aby odpoczął. Pokroiłam na plastry z kostka przed podaniem. Lekko krwisty będzie przy 75 stopniach a bardzo krwisty przy 65.
Smacznego :)