Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Poniżej pomysł na zapiekane cukinie z kiełbasą. Są pycha!
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4682
ciasto z owocami na przekąske lub deser owoce takie jak jabłka morele lub śli...
Odsłon: 10149
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3094
Ciasteczka owsiane w sam raz na drugie śniadanie lub przekąske w pracy lub w...
Odsłon: 743
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4682
ciasto z owocami na przekąske lub deser owoce takie jak jabłka morele lub śli...
Odsłon: 10149
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3094
Ciasteczka owsiane w sam raz na drugie śniadanie lub przekąske w pracy lub w...
Odsłon: 743
Składniki
Cukinie umyć, odciąć końce i przekroić wzdłuż. Łyżeczką wydrążyć pestki odłożyć.
Cebulę pokroić w drobną kostkę. Kiełbasę obrać ze skórki, pokroić w drobną kostkę. Doprawić przeciśniętym przez praskę czosnkiem oraz przyprawami i ziołami. Starannie wymierzać.
Połówki cukinii napełnić przygotowanym farszem. Ułożyć na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Zapiekać 30-35 minut w temperaturze 200°C, po czym posypać startym żółtym serem i zapiekać jeszcze 10 minut.