Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna faszerowana cukinia mięsem mielonym. Mięciutka i soczysta. Idealne letnie i lekkie danie.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 631
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2033
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4021
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3960
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 631
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2033
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4021
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3960
Składniki
Cukinię kroimy po długości na pół. Łyżeczką wydrążamy miąższ. Do mięsa mielonego dodajemy ugotowany ryż, przyprawy i dokładnie mieszamy. Miąższ z cukinii kroimy na mniejsze kawałeczki i dodajemy do mięsa. Całość mieszamy. Na cukinię wykładamy farsz. Gdyby farszu okazało się być zbyt dużo, możemy zrobić z niego kotleciki i wrzucić razem do piekarnika lub usmażyć. Cukinię pieczemy 35 minut w 175 stopniach góra dół. Pod koniec pieczenia posypujemy startym serem i pieczemy jeszcze chwilkę, aż ser się rozpuści. Upieczoną cukinię możemy posypać szczypiorkiem i polać ketchupem. Smacznego