Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna cukinia faszerowana ryżem i mięsem mielonym:)
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5659
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 949
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 245
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 34818
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 100
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5659
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 949
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 245
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 34818
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 100
Składniki
Cukinie przekroić na pół,wydrążyć miąższ i pokroić go w kostkę. Cebule zeszklić na oleju i dodać mięso. Dusić przez około 7 min. Doprawić solą pieprzem,dodać puszkę pomidorów,koncentrat,pokrojoną w kostkę paprykę i miąższ z cukinii. Dusić około 8 minut na małym ogniu. Całość wymieszać z ugotowanym ryżem
Wydrążoną cukinie lekko posolić i nadziać gotowym farszem. Piec około 30-40 minut w temperaturze 180 stopni. Cukinie można posypać żółtym serem na 10 minut przed końcem pieczenia. SMACZNEGO!!!