Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna cukinia faszerowana ryżem i mięsem mielonym:)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10999
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6308
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5401
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13270
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5029
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10999
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6308
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5401
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13270
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5029
Składniki
Cukinie przekroić na pół,wydrążyć miąższ i pokroić go w kostkę. Cebule zeszklić na oleju i dodać mięso. Dusić przez około 7 min. Doprawić solą pieprzem,dodać puszkę pomidorów,koncentrat,pokrojoną w kostkę paprykę i miąższ z cukinii. Dusić około 8 minut na małym ogniu. Całość wymieszać z ugotowanym ryżem
Wydrążoną cukinie lekko posolić i nadziać gotowym farszem. Piec około 30-40 minut w temperaturze 180 stopni. Cukinie można posypać żółtym serem na 10 minut przed końcem pieczenia. SMACZNEGO!!!