Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Faszerujemy cukinie różnie i każdy farsz jest pyszny,ale polecam mój spróbujcie nie pożałujecie:)
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 31
Prosty do przygotowania, soczysty i pełen smaku pieczony boczek, który idealn...
Odsłon: 53
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 517
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 666
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 31
Prosty do przygotowania, soczysty i pełen smaku pieczony boczek, który idealn...
Odsłon: 53
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 517
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 666
Składniki
Cebulę pokrojoną w kostkę zeszklić na maśle,dodać pokrojone w kostkę pieczarki i podsmażyć doprawiając do smaku. Ryż ugotować przez 10 min. zostawić we wrzątku na pół godz. Wymieszać ryż i podsmażone pieczarki. Cukinie wydrążyć ze środka,ja dodałam do podsmażonych pieczarek i całość zasmażyłam doprawiając do smaku solą,pieprzem i maggi. Wydrążone cukinie nafaszerować,dać do nagrzanego piekarnika przykryć plasterkiem żółtego sera , zapiekać w180st do zrumienienia.
Smacznego życzę!