Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Faszerujemy cukinie różnie i każdy farsz jest pyszny,ale polecam mój spróbujcie nie pożałujecie:)
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2549
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 129
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 229
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2549
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 129
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 229
Składniki
Cebulę pokrojoną w kostkę zeszklić na maśle,dodać pokrojone w kostkę pieczarki i podsmażyć doprawiając do smaku. Ryż ugotować przez 10 min. zostawić we wrzątku na pół godz. Wymieszać ryż i podsmażone pieczarki. Cukinie wydrążyć ze środka,ja dodałam do podsmażonych pieczarek i całość zasmażyłam doprawiając do smaku solą,pieprzem i maggi. Wydrążone cukinie nafaszerować,dać do nagrzanego piekarnika przykryć plasterkiem żółtego sera , zapiekać w180st do zrumienienia.
Smacznego życzę!