Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Faszerujemy cukinie różnie i każdy farsz jest pyszny,ale polecam mój spróbujcie nie pożałujecie:)
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 485
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 83
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2699
Polecam.
Odsłon: 484
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 719
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 485
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 83
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2699
Polecam.
Odsłon: 484
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 719
Składniki
Cebulę pokrojoną w kostkę zeszklić na maśle,dodać pokrojone w kostkę pieczarki i podsmażyć doprawiając do smaku. Ryż ugotować przez 10 min. zostawić we wrzątku na pół godz. Wymieszać ryż i podsmażone pieczarki. Cukinie wydrążyć ze środka,ja dodałam do podsmażonych pieczarek i całość zasmażyłam doprawiając do smaku solą,pieprzem i maggi. Wydrążone cukinie nafaszerować,dać do nagrzanego piekarnika przykryć plasterkiem żółtego sera , zapiekać w180st do zrumienienia.
Smacznego życzę!