Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak sobie wczoraj wymyśiłam te roladki i powiem tak... wyszły rewelacyjne. Bardzo polecam:)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1378
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113606
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1378
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113606
Składniki
Umytą cukinię pokroić wzdłuż na cieńkie plastry( mnie wyszło 9 szt) Na paski cukinii położyć plasterek szynki,sera żółtego,papryki i ogórka. Zawinąć i spiąć wykałaczką.
Obtoczyć w roztrzepanym posolonym i popieprzonym jajku oraz w bułce tartej. Dawać na rozgrzany tłuszcz i piec z obu stron na złoty kolor. Można zajadać same,z pieczywem lub ziemniakami.
Smacznego życzę!