Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne, słodko ostre z cytrusową nutą
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4198
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416574
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4198
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416574
Składniki
Wszystkie składniki na marynatę mieszamy. Zalewamy mięso i zostawiamy na kilka godzin - najlepiej na całą noc. Mięso wykładamy do naczynia żaroodpornego, razem z całą marynatą. Na około układamy pokrojoną cebulę a na górę czosnek pokrojony na pół (można dać 1 lub obie połówki).
Mięso pieczemy w 180 stopniach - 60 minut w zamkniętym naczyniu i 30 minut w otwartym (termoobieg + grill).