Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne, słodko ostre z cytrusową nutą
Makaron z pieczarkami w sosie śmietanowym, to świetny pomysł na smaczny obiad...
Odsłon: 351
Sernik rosyjski to bardzo puszysty sernik w którym do masy serowej dodaje się...
Odsłon: 54772
Rzadko już teraz robię i jadam słodkości. Niedawno jednak udało mi się odtwor...
Odsłon: 2962
Przepis dnia
Smaki Grecji!
Odsłon: 617
Wigilijne danie bez ości!
Odsłon: 634
Makaron z pieczarkami w sosie śmietanowym, to świetny pomysł na smaczny obiad...
Odsłon: 351
Sernik rosyjski to bardzo puszysty sernik w którym do masy serowej dodaje się...
Odsłon: 54772
Rzadko już teraz robię i jadam słodkości. Niedawno jednak udało mi się odtwor...
Odsłon: 2962
Przepis dnia
Smaki Grecji!
Odsłon: 617
Wigilijne danie bez ości!
Odsłon: 634
Składniki
Wszystkie składniki na marynatę mieszamy. Zalewamy mięso i zostawiamy na kilka godzin - najlepiej na całą noc. Mięso wykładamy do naczynia żaroodpornego, razem z całą marynatą. Na około układamy pokrojoną cebulę a na górę czosnek pokrojony na pół (można dać 1 lub obie połówki).
Mięso pieczemy w 180 stopniach - 60 minut w zamkniętym naczyniu i 30 minut w otwartym (termoobieg + grill).