Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kopytka z dodatkiem buraków mają lekko słodkawy smak.
Przepyszny i szybki obiad w dwadzieścia minut.
Odsłon: 149
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 501
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 78
Polecam.
Odsłon: 615
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 910
Przepyszny i szybki obiad w dwadzieścia minut.
Odsłon: 149
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 501
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 78
Polecam.
Odsłon: 615
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 910
Składniki
Ugotowane w osolonej wodzie buraki zmielić blenderem.
Ziemniaki ugotować w osolonej wodzie. Przecisnąć przez praskę. Wymieszać z burakami, dodać mąkę, jajko i sól. Wymieszać rękami na jednolitą masę.
Wyrobić ciasto podsypując mąką. Formować płaskie wałeczki, które pociąć na kostki. Krótko gotować w osolonej wodzie.