Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Białe mięso pod cienką chrupką czerwoną skórką.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 134
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1835
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14507
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19580
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 134
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1835
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14507
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19580
Składniki
Kurczaka natrzeć przyprawami (mogą być dowolne, ja dałem moje ulubione) polać oliwą. W środku kurczaka umieścić masło, czosnek i koperek.
Szczelnie zawijamy kurczaka folią aluminiową i pieczemy w piekarniku w temp. 200 st C 60 min. Otwieramy folię i przypiekamy przez 15-20 min. Polecam i życzę smacznego.