Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożywna i bardzo smaczna jarska potrawa na obiad lub kolację. Serdecznie polecam.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113060
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 441
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 786
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113060
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 441
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 786
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Składniki
Fasolę namoczyć na kilka godzin, najlepiej na noc. Cebulę, papryczkę imbir oraz czosnek drobno pokroić i poddusić w garnku na oleju. Dodać umyte i pokrojone pomidory, dynię i cukinię. Dolać wody i dusić na małym ogniu. Z fasoli odlać wodę i dodać do garnka. Zbierać pianę, która się wytworzy z fasoli. Na koniec dodać koncentrat i przyprawy. Gotować, a raczej dusić, w niewielkiej ilości wody do miękkości warzyw.