Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożywna i bardzo smaczna jarska potrawa na obiad lub kolację. Serdecznie polecam.
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13294
Nie pytajcie dlaczego tak się nazywa, bo to w zasadzie jest mało istotne. Waż...
Odsłon: 509
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 9876
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13294
Nie pytajcie dlaczego tak się nazywa, bo to w zasadzie jest mało istotne. Waż...
Odsłon: 509
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 9876
Składniki
Fasolę namoczyć na kilka godzin, najlepiej na noc. Cebulę, papryczkę imbir oraz czosnek drobno pokroić i poddusić w garnku na oleju. Dodać umyte i pokrojone pomidory, dynię i cukinię. Dolać wody i dusić na małym ogniu. Z fasoli odlać wodę i dodać do garnka. Zbierać pianę, która się wytworzy z fasoli. Na koniec dodać koncentrat i przyprawy. Gotować, a raczej dusić, w niewielkiej ilości wody do miękkości warzyw.