Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jesli ktoś lubi fast foody to zapewniam że ten jest pyszny ale zdrowy bo domowy :)
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4472
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5909
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1367
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12702
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4472
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5909
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1367
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12702
Składniki
Cebule kroimy na pół i następnie w raczej grubsze pół-plasterki. To samo czynimy z papryką po uprzednim umyciu i wydrążeniu gniazd nasiennych. Cebulę i paprykę smażymy na patelni z odrobiną oliwy z oliwek. Kurczaka myjemy suszymy i kroimy w drobną kostkę oprószamy solą, pieprzem i mieszanką meksykańską. Następnie smażymy na osobnej patelni. Gdy kurczak osiągnie złoty kolor dodajemy do niego pastę pomidorową. Smażymy razem OK. 10 minut i następnie dodajemy do warzyw i mieszamy wszystko razem Placek Buritos podgrzewamy w kuchence mikrofalowej. Następnie układamy na nim liść sałaty, nastepnie przygotowany farsz i polewamy sosem czosnkowym. Zwijamy jak na załączonym zdjęciu albo jak komu wygodniej