Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis zaczerpnęłam z książki .Jamiego Oliversa,. Bardzo smaczne połączenie ryby i pasty z groszku,serdecznie polecam:)
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 799
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5658
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9495
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 234
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 799
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5658
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9495
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 234
Składniki
Dorsza pociąć w kilku centymetrowe paski o szerokości 1,5 cm. Mąkę wymieszać z papryką,skórką cytrynową,pieprzem i solą. Paluszki obtoczyć w mące,roztrzepanych jajkach i tartej bułce. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu na złoty kolor. Osobno przygotować pastę z groszku. Groszek z puszki odcedzić i zblendować tak by były grubsze kawałki,dodać posiekaną miętę,sok z cytryny oraz pieprz i sól. Wymieszać . Podawać z ketchupem,pastą z groszku i pieczywem lub ziemniakami.
Smacznego życzę!