Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super delikatna i smaczna ryba na obiad.
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85096
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2388
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9907
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3801
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7007
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85096
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2388
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9907
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3801
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7007
Składniki
Wykonanie: Marchewkę obrać i skrobaczką pokroić na tasiemki. Miód wymieszać z olejem, tymiankiem, solą i pieprzem do smaku, następnie wymieszać z marchewką. Filety opłukać, osuszyć na ręczniku papierowym, posypać z obu stron solą i pieprzem i odłożyć na chwilę. Naczynie do zapiekania posmarować masłem, ułożyć rybę, skropić winem i roztopionym masłem. Obłożyć przygotowaną marchewką. Piec w temperaturze 200 stopni około 20 minut. Po upieczeniu skropić sokiem z cytryny według uznania.