Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super delikatna i smaczna ryba na obiad.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 183
Czasami można znaleźć bardzo apetyczne rzodkwie, są idealne do surówek.
Odsłon: 110
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 183
Czasami można znaleźć bardzo apetyczne rzodkwie, są idealne do surówek.
Odsłon: 110
Składniki
Wykonanie: Marchewkę obrać i skrobaczką pokroić na tasiemki. Miód wymieszać z olejem, tymiankiem, solą i pieprzem do smaku, następnie wymieszać z marchewką. Filety opłukać, osuszyć na ręczniku papierowym, posypać z obu stron solą i pieprzem i odłożyć na chwilę. Naczynie do zapiekania posmarować masłem, ułożyć rybę, skropić winem i roztopionym masłem. Obłożyć przygotowaną marchewką. Piec w temperaturze 200 stopni około 20 minut. Po upieczeniu skropić sokiem z cytryny według uznania.