Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super delikatna i smaczna ryba na obiad.
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 2100
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 364
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 790
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 17253
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 2100
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 364
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 790
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 17253
Składniki
Wykonanie: Marchewkę obrać i skrobaczką pokroić na tasiemki. Miód wymieszać z olejem, tymiankiem, solą i pieprzem do smaku, następnie wymieszać z marchewką. Filety opłukać, osuszyć na ręczniku papierowym, posypać z obu stron solą i pieprzem i odłożyć na chwilę. Naczynie do zapiekania posmarować masłem, ułożyć rybę, skropić winem i roztopionym masłem. Obłożyć przygotowaną marchewką. Piec w temperaturze 200 stopni około 20 minut. Po upieczeniu skropić sokiem z cytryny według uznania.