Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dorsz bałtycki to bardzo smaczna ryba.
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29227
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 1652
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 137
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 18562
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 669
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29227
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 1652
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 137
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 18562
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 669
Składniki
Filety umyć i dokładnie osuszyć. Skropić sokiem z cytryny, posypać solą, pieprzem i cukrem ( można użyć przyprawy do ryb ; ja nie lubię ). Pozostawić na ok 15 min. Oprószyć mąką, zamaczać w roztrzepanych jajkach i smażyć na złoty kolor, na oleju rzepakowym. Usmażone filety ułożyć w naczyniu żaroodpornym i zalać sosem ( keczup, śmietana, chrzan, natka wszystko razem wcześniej wymieszane ). Posypać żółtym serem i zapiekać, aż ser zacznie się rozpuszczać. Smacznego.