Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super pyszny, delikatny i bardzo zdrowy dorsz saute. To świetny i błyskawiczny pomysł na smaczny obiad.
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44605
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 181979
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 188
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44605
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 181979
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 188
Składniki
Dorsza, oczyścić, opłukać, skropić sokiem z cytryny. Podzielić na porcje (w poprzek ryby), posolić. Odstawić na kilka minut. Przed smażeniem oprószyć pieprzem i mąką. Włożyć na rozgrzany tłuszcz i usmażyć z obydwu stron niezbyt szybko, tak aby mięso dosmażyło się wewnątrz. Podawać z ziemniakami, sałatką, surówką lub ulubionymi dodatkami.