Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna i zdrowa ryba, dorsz w mącznej panierce podany z ziemniakami i surówką.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4948
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13378
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5829
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7514
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4948
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13378
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5829
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7514
Składniki
Na gorącej patelni z olejem smażymy dorsza przyprawionego solą i pieprzem oraz obtaczanym w mące. Smażymy z obu stron na złoty kolor. W między czasie robimy surówkę z kiszonej kapusty i cebuli pokrojonej w drobną kostkę doprawioną oliwą i pieprzem oraz gotujemy ziemniaki. Ugotowane ziemniaki odlewamy z wody, odparowujemy, tłuczemy. Usmażoną rybę podajemy z ziemniakami i surówką. Smacznego !!!