Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis z programu "Kuchnia z Okrasą"
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 96
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 830
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 910
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 96
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 830
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 910
Składniki
Filety dorsza pokroiłam na kawałki, osoliłam i opieprzyłam. Na talerzyku przygotowałam panierkę: bułka tarta, posiekana zielona pietruszka i niezbyt drobno posiekane pestki dyni. Kawałki ryby maczałam w jajku, obtaczałam w panierce i smażyłam po 4 minuty z każdej strony.
Pestki dyni wspaniale chrupią, a pietruszka nadaje cudowny aromat! Podałam z pieczonymi ziemniaczkami.