Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dodatek płatków migdałów sprawia, że klasyczny obiad z rybą w roli głównej nabiera bardziej wykwintnego charakteru.
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 296
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 539
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1009
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 296
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 539
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1009
Składniki
Rybę rozmrażamy i osuszamy ręcznikiem papierowym. Dzielimy na 4 części i oprószamy z obu stron solą i pieprzem.
Kawałki ryby obtaczamy w mące ryżowej, następnie w rozmąconym jajku i płatkach migdałów.
Na patelni rozgrzewamy olej i smażymy kawałki ryby z obu stron na złoty kolor. Osączamy na ręczniku papierowym. Podajemy z ulubionymi dodatkami: ziemniakami lub frytkami oraz surówką.