Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2726
Polecam.
Odsłon: 1281
Polecam.
Odsłon: 386
Polecam. Wędzone szprotki podkręcają smak i zapach.
Odsłon: 502
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2726
Polecam.
Odsłon: 1281
Polecam.
Odsłon: 386
Polecam. Wędzone szprotki podkręcają smak i zapach.
Odsłon: 502
Składniki
Rybe obtaczam w mace i w jajku (sol, pieprz) i wrzucam na patelnie na rozgrzany olej. Gotuje ryz i jak go odcedze to dodaje sol, pieprz, kurkume i troche oliwy z oliwek i mieszam, dodaje tez koperek dla smaku i dekoracji. Jezel chodzi o salatke to otwieram puszke mix fasolki, dodaje odcedzony seler, sol, pieprz i 2 lyzki majonezu, 3 zabki czosnku i wszystko mieszam. I obiad gotowy :)