Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1369
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1369
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Rybe obtaczam w mace i w jajku (sol, pieprz) i wrzucam na patelnie na rozgrzany olej. Gotuje ryz i jak go odcedze to dodaje sol, pieprz, kurkume i troche oliwy z oliwek i mieszam, dodaje tez koperek dla smaku i dekoracji. Jezel chodzi o salatke to otwieram puszke mix fasolki, dodaje odcedzony seler, sol, pieprz i 2 lyzki majonezu, 3 zabki czosnku i wszystko mieszam. I obiad gotowy :)