Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla smakoszy potraw z bazylią, sosu pesto i orzeszków pinii.
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 337
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 208
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34196
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 162
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 337
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 208
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34196
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 162
Składniki
Filety umyć i w każdym naciąć kieszonkę.Posypać solą i pieprzem.
Do każdej kieszonki włożyć łyżeczkę pesto, łyżeczkę posiekanej bazylii i łyżeczkę orzeszków pinii. Zrolować i spiąć wykałaczką. Każdy zrolowany filety obtoczyć w mące i smażyć na mocno rozgrzanym ogniu, aż filety dobrze zbrązowieją.
Podawać z ziemniakami i zieloną sałatą z pomidorkami i ogórkiem. Życzę SMACZNEGO!