Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla smakoszy potraw z bazylią, sosu pesto i orzeszków pinii.
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3901
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19834
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 2970
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4126
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3901
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19834
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 2970
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4126
Składniki
Filety umyć i w każdym naciąć kieszonkę.Posypać solą i pieprzem.
Do każdej kieszonki włożyć łyżeczkę pesto, łyżeczkę posiekanej bazylii i łyżeczkę orzeszków pinii. Zrolować i spiąć wykałaczką. Każdy zrolowany filety obtoczyć w mące i smażyć na mocno rozgrzanym ogniu, aż filety dobrze zbrązowieją.
Podawać z ziemniakami i zieloną sałatą z pomidorkami i ogórkiem. Życzę SMACZNEGO!