Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla smakoszy potraw z bazylią, sosu pesto i orzeszków pinii.
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34996
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 18799
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34996
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 18799
Składniki
Filety umyć i w każdym naciąć kieszonkę.Posypać solą i pieprzem.
Do każdej kieszonki włożyć łyżeczkę pesto, łyżeczkę posiekanej bazylii i łyżeczkę orzeszków pinii. Zrolować i spiąć wykałaczką. Każdy zrolowany filety obtoczyć w mące i smażyć na mocno rozgrzanym ogniu, aż filety dobrze zbrązowieją.
Podawać z ziemniakami i zieloną sałatą z pomidorkami i ogórkiem. Życzę SMACZNEGO!