Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj najprostsze kotleciki drobiowe w panierce a w środku kawałek sera. Kotleciki bardzo smaczne . Polecam
nóż, tłuczek, deska do krojenia, naczynia na panierkę, patelnia,
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1416
Polecam.
Odsłon: 221
Przepyszne, proste ciasto na samych białkach. Szybkie w przygotowaniu i bardz...
Odsłon: 28
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 246
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7986
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1416
Polecam.
Odsłon: 221
Przepyszne, proste ciasto na samych białkach. Szybkie w przygotowaniu i bardz...
Odsłon: 28
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 246
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7986
Składniki
Ser żółty pokroić na mniejsze kawałki. Filet po oczyszczeniu , umyciu i osuszeniu pokroić na kotlety , delikatnie rozbić na większy placek. Oprószyć przyprawami, na jednej części płata nałożyć kawałek sera żółtego zakryć drugą połówką i obtoczyć najpierw w mące, następnie w rozbełtanym jajku i w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju z każdej strony na rumiano ( jak już kiedyś pisałam u mnie lubią mocniej przysmażone kotlety, czy placki itd ).
Kotlety przygotowane do smażenia.
Kotlety podczas smażenia.
Gotowe do podania.