Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj najprostsze kotleciki drobiowe w panierce a w środku kawałek sera. Kotleciki bardzo smaczne . Polecam
nóż, tłuczek, deska do krojenia, naczynia na panierkę, patelnia,
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1186
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 31222
Sernik baskijski to zdecydowanie petarda, a sernik baskijski pistacjowy to po...
Odsłon: 3638
Prawdziwa włoska carbonara Magdy Gessler nie wymaga wielu składników, aby był...
Odsłon: 4602
Proste, dość szybkie, bardzo smaczne. Niby znane ale jednak nieco inne.
Odsłon: 8124
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1186
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 31222
Sernik baskijski to zdecydowanie petarda, a sernik baskijski pistacjowy to po...
Odsłon: 3638
Prawdziwa włoska carbonara Magdy Gessler nie wymaga wielu składników, aby był...
Odsłon: 4602
Proste, dość szybkie, bardzo smaczne. Niby znane ale jednak nieco inne.
Odsłon: 8124
Składniki
Ser żółty pokroić na mniejsze kawałki. Filet po oczyszczeniu , umyciu i osuszeniu pokroić na kotlety , delikatnie rozbić na większy placek. Oprószyć przyprawami, na jednej części płata nałożyć kawałek sera żółtego zakryć drugą połówką i obtoczyć najpierw w mące, następnie w rozbełtanym jajku i w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju z każdej strony na rumiano ( jak już kiedyś pisałam u mnie lubią mocniej przysmażone kotlety, czy placki itd ).
Kotlety przygotowane do smażenia.
Kotlety podczas smażenia.
Gotowe do podania.