Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj najprostsze kotleciki drobiowe w panierce a w środku kawałek sera. Kotleciki bardzo smaczne . Polecam
nóż, tłuczek, deska do krojenia, naczynia na panierkę, patelnia,
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6886
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5055
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 1964
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6886
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5055
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 1964
Składniki
Ser żółty pokroić na mniejsze kawałki. Filet po oczyszczeniu , umyciu i osuszeniu pokroić na kotlety , delikatnie rozbić na większy placek. Oprószyć przyprawami, na jednej części płata nałożyć kawałek sera żółtego zakryć drugą połówką i obtoczyć najpierw w mące, następnie w rozbełtanym jajku i w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju z każdej strony na rumiano ( jak już kiedyś pisałam u mnie lubią mocniej przysmażone kotlety, czy placki itd ).
Kotlety przygotowane do smażenia.
Kotlety podczas smażenia.
Gotowe do podania.