Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robiąc krem z brokułów , w trakcie przecierania, zostało nam sporo na sicie. Doprawiliśmy i oto powstały roladki.
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 5001
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 419300
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 5001
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 419300
Składniki
Brokuły gotujemy, blendujemy, przecieramy przez drobne sito. Do smaku doprawiamy przeciśniętym przez praskę czosnkiem, solą oraz pieprzem. Filety rozbijamy, oprószamy solą i pieprzem. Mięso z jednej strony smarujemy farszem, zawijamy. Obtaczamy w mące, rozbełtanym jajku i panierce. Smażymy na rozgrzanym oleju, na rumiano.