Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robiąc krem z brokułów , w trakcie przecierania, zostało nam sporo na sicie. Doprawiliśmy i oto powstały roladki.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1041
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2866
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 965
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1728
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14684
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1041
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2866
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 965
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1728
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14684
Składniki
Brokuły gotujemy, blendujemy, przecieramy przez drobne sito. Do smaku doprawiamy przeciśniętym przez praskę czosnkiem, solą oraz pieprzem. Filety rozbijamy, oprószamy solą i pieprzem. Mięso z jednej strony smarujemy farszem, zawijamy. Obtaczamy w mące, rozbełtanym jajku i panierce. Smażymy na rozgrzanym oleju, na rumiano.