Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawa odmiana dla tradycyjnych, niedzielnych schabowych.
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 46
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 3548
Prosty i smaczny przepis na szaszłyki z kurczaka na obiad lub kolację dla trz...
Odsłon: 101
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 46
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 3548
Prosty i smaczny przepis na szaszłyki z kurczaka na obiad lub kolację dla trz...
Odsłon: 101
Składniki
Pierś dzielimy na dwie części i rozbijamy na cienki placek. Doprawiamy solą i pieprzem. Na patelnie rozgrzewamy masło, wrzucamy zamrożony szpinak i smażymy do czasu, aż wyparuje nam woda. Dodajemy czosnek przeciśnięty przez praskę i pokruszoną fetę. Mieszamy i doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Na rozbitej piersi rozsmarowujemy farsz i zwijamy w roladki. Obtaczamy w roztrzepanym jajku i bułce tartej. Smażymy przez kilka minut z każdej strony.