Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawa odmiana dla tradycyjnych, niedzielnych schabowych.
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 17834
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6725
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 17834
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6725
Składniki
Pierś dzielimy na dwie części i rozbijamy na cienki placek. Doprawiamy solą i pieprzem. Na patelnie rozgrzewamy masło, wrzucamy zamrożony szpinak i smażymy do czasu, aż wyparuje nam woda. Dodajemy czosnek przeciśnięty przez praskę i pokruszoną fetę. Mieszamy i doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Na rozbitej piersi rozsmarowujemy farsz i zwijamy w roladki. Obtaczamy w roztrzepanym jajku i bułce tartej. Smażymy przez kilka minut z każdej strony.