Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i niewymagające szaszłyki:) Samo mięso, bez dodatków. Zrobiłam je na krótszych patyczkach, bo są bez warzyw, przez co porcja mięsa jest solidniejsza i taka długość w zupełności wystarczy.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 159
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 210
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1292
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 514
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 159
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 210
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1292
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 514
Składniki
1. Filety kroimy w grubą kostkę. Przekładamy do miseczki, dodajemy olej i przyprawy, dokładnie mieszamy.
Każdy kawałek kurczaka owijamy boczkiem i nadziewamy na patyczek.
Szaszłyki grillujemy ba mocno rozgrzanym grillu przez 35 minut.