Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Papryczki w delikatnym sosie własnym, doskonałe jako dodatek do ryżu, kurczaka itd..........
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 327
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15091
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3049
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 327
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15091
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3049
Składniki
Papryki oczyścić i umyć a następnie pokroić w paski (ale nie zbyt cienkie bo papryka sie rozgotuje i będzie ciapka a nie papryka)
Cebule pokroić w kostkę,czosnek drobno posiekać
olej rozgrzać w rondlu a następnie wrzucić paprykę i cebulę wcześniej wymieszane i doprawione kucharkiem i pieprzem
po ok 20 min dodać czosnek i dusić jeszcze ok 5 minut Podawać z ryżem.Smacznego