Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozgrzewa i wzmacnia organizm.
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1825
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 90
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1825
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 90
Składniki
Wykonanie: Dynię obrać i pozbawić gniazd nasiennych, pokroić na kawałki i ułożyć na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia, skropić olejem i piec w temperaturze 180 stopni przez 30 minut. Cebulę obrać, posiekać i przysmażyć na oleju razem z pokrojoną kiełbasą. Upieczoną dynię pokroić w kostkę, dodać do podsmażonej kiełbasy i cebuli i dale smażyć, wrzucić odsączoną cieciorkę, doprawić do smaku, wymieszać i podawać.