Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozgrzewające i syte danie na obiad.
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2546
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 3085
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 102028
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6411
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2546
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 3085
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 102028
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6411
Składniki
Wykonanie: Mięso opłukać, pokroić, oprószyć mąką z przyprawami i smażyć na oleju z posiekaną cebulą na złoty kolor. Następnie podlać 300 ml wody, dodać ziele angielskie, pokrojoną w plasterki marchewkę i seler. Dusić na małym ogniu pod przykryciem około 60 minut. Z dyni odkroić górną część, wydrążyć miąższ. Miąższ pozbawić pestek, pokroić i dodać do gulaszu. Dusić jeszcze przez 15 minut, doprawić, przełożyć do wydrążonej dyni i podawać dobrze ciepłe.