Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzięki pieczeniu w rękawie amur pozostaje soczysty. Przyprawy idealnie podkreślają smak ryby.
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2168
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 135
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 227
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2168
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 135
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 227
Składniki
Czosnek obieramy i ząbki kroimy na plasterki. Mieszamy z pozostałymi składnikami marynaty. Dzwonka amura czyścimy i osuszamy ręcznikiem. Zalewamy marynatą (na co najmniej godzinę). Po tym czasie rybę razem z marynatą wkładamy do rękawa do pieczenia. Nie zapomnijcie nakłuć rękaw przed pieczeniem! Pieczemy w 180 stopniach 20-25 minut. Podajemy z ryżem i surówką. Marynatą pozostałą po pieczeniu w rękawie warto polać ryż.