Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzięki pieczeniu w rękawie amur pozostaje soczysty. Przyprawy idealnie podkreślają smak ryby.
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19871
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 485
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 499
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6909
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1243050
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19871
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 485
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 499
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6909
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1243050
Składniki
Czosnek obieramy i ząbki kroimy na plasterki. Mieszamy z pozostałymi składnikami marynaty. Dzwonka amura czyścimy i osuszamy ręcznikiem. Zalewamy marynatą (na co najmniej godzinę). Po tym czasie rybę razem z marynatą wkładamy do rękawa do pieczenia. Nie zapomnijcie nakłuć rękaw przed pieczeniem! Pieczemy w 180 stopniach 20-25 minut. Podajemy z ryżem i surówką. Marynatą pozostałą po pieczeniu w rękawie warto polać ryż.