Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasolka po bretońsku to pyszne i sycące danie jednogarnkowe.
Proste danie z młodymi ziemniakami i bobem, doprawione czosnkiem, cytryną i s...
Odsłon: 166
Karkówka do obiadu długo pieczona, w sosie maślanym, ze słodko-pikantną nutą...
Odsłon: 976
Smaczny domowy przepis na ogórki kiszone. Takie jakie robiły nasz mamy, babcie.
Odsłon: 8759
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 3092
Proste danie z młodymi ziemniakami i bobem, doprawione czosnkiem, cytryną i s...
Odsłon: 166
Karkówka do obiadu długo pieczona, w sosie maślanym, ze słodko-pikantną nutą...
Odsłon: 976
Smaczny domowy przepis na ogórki kiszone. Takie jakie robiły nasz mamy, babcie.
Odsłon: 8759
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 3092
Składniki
Na oleju podsmażyć posiekaną cebulę i kiełbas
Dodać obrane ze skórki pomidory z puszki.
Gotować przez chwilę, cały czas mieszając.
Fasolę białą i czerwoną osączyć, przepłukać pod bieżącą wodą i wsypać do garnka z pomidorami.
Następnie dodać koncentrat pomidorowy podlać odrobiną wody, zagotować, przyprawić do smaku solą, cukrem i pieprzem..