Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasolka po bretońsku to pyszne i sycące danie jednogarnkowe.
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3925
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415211
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2498
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3925
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415211
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2498
Składniki
Na oleju podsmażyć posiekaną cebulę i kiełbas
Dodać obrane ze skórki pomidory z puszki.
Gotować przez chwilę, cały czas mieszając.
Fasolę białą i czerwoną osączyć, przepłukać pod bieżącą wodą i wsypać do garnka z pomidorami.
Następnie dodać koncentrat pomidorowy podlać odrobiną wody, zagotować, przyprawić do smaku solą, cukrem i pieprzem..