Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasolka po bretońsku to pyszne i sycące danie jednogarnkowe.
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1762
Polecam, pychota.
Odsłon: 583
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 475
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1762
Polecam, pychota.
Odsłon: 583
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 475
Składniki
Na oleju podsmażyć posiekaną cebulę i kiełbas
Dodać obrane ze skórki pomidory z puszki.
Gotować przez chwilę, cały czas mieszając.
Fasolę białą i czerwoną osączyć, przepłukać pod bieżącą wodą i wsypać do garnka z pomidorami.
Następnie dodać koncentrat pomidorowy podlać odrobiną wody, zagotować, przyprawić do smaku solą, cukrem i pieprzem..