Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasolka po bretońsku to pyszne i sycące danie jednogarnkowe.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 133
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 781
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 133
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 781
Składniki
Na oleju podsmażyć posiekaną cebulę i kiełbas
Dodać obrane ze skórki pomidory z puszki.
Gotować przez chwilę, cały czas mieszając.
Fasolę białą i czerwoną osączyć, przepłukać pod bieżącą wodą i wsypać do garnka z pomidorami.
Następnie dodać koncentrat pomidorowy podlać odrobiną wody, zagotować, przyprawić do smaku solą, cukrem i pieprzem..