Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealnie sprawdzi się jako danie obiadowe czy składnik śniadania w stylu angielskim
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 175
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4383
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11911
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6789
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5596
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 175
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4383
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11911
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6789
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5596
Składniki
Cebulkę i czosnek siekam drobniej i podsmażam na patelni . Dodaje pokrojoną w kostkę kiełbasę i ją podsmażam . Do cebuli, czosnku i kiełbasy dodaje jedną łyżeczkę koncentratu, słodką paprykę i mieszając jeszcze chwilę podsmażam. Zawartość patelni przekładam do garnka, dodaje fasolkę z zalewą , drugą łyżeczkę koncentratu oraz szklankę wody ( przepłukuję nią puszkę aby zebrać całą zawartość ) Dosypuje majeranek , sól , pieprz , liść laurowy i gotuję jeszcze około 10-15 min. Fasolkę można zagęścić delikatnie mąką .