Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczna, gorąca, domowa przekąska! Tylko piętnaście minut! Składniki dostępne w każdym sklepie spożywczym.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30992
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3672
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5249
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30992
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3672
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5249
Składniki
Pomidorki przekrawamy na pół. Oliwki kroimy w plasterki.
Na blachę wyłożoną papierem do pieczenia wykładamy tortillę. Smarujemy ją keczupem/sosem i posypujemy serem. Przykrywamy drugim plackiem i ponownie smarujemy keczupem/sosem i posypujemy serem. Na wierzchu układamy plasterki salami, pomidorki i oliwki.
Pizzę pieczemy przez 10 minut w 180 stopniach z termoobiegiem. Smacznego!