Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczna, gorąca, domowa przekąska! Tylko piętnaście minut! Składniki dostępne w każdym sklepie spożywczym.
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 740
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 164
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31367
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 436
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 740
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 164
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31367
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 436
Składniki
Pomidorki przekrawamy na pół. Oliwki kroimy w plasterki.
Na blachę wyłożoną papierem do pieczenia wykładamy tortillę. Smarujemy ją keczupem/sosem i posypujemy serem. Przykrywamy drugim plackiem i ponownie smarujemy keczupem/sosem i posypujemy serem. Na wierzchu układamy plasterki salami, pomidorki i oliwki.
Pizzę pieczemy przez 10 minut w 180 stopniach z termoobiegiem. Smacznego!