Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczna, gorąca, domowa przekąska! Tylko piętnaście minut! Składniki dostępne w każdym sklepie spożywczym.
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 280
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2204
Uszka postne, grzybowe w naszym domu robi się na dwa sposoby- z suszonymi grz...
Odsłon: 2161
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 568
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 280
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2204
Uszka postne, grzybowe w naszym domu robi się na dwa sposoby- z suszonymi grz...
Odsłon: 2161
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 568
Składniki
Pomidorki przekrawamy na pół. Oliwki kroimy w plasterki.
Na blachę wyłożoną papierem do pieczenia wykładamy tortillę. Smarujemy ją keczupem/sosem i posypujemy serem. Przykrywamy drugim plackiem i ponownie smarujemy keczupem/sosem i posypujemy serem. Na wierzchu układamy plasterki salami, pomidorki i oliwki.
Pizzę pieczemy przez 10 minut w 180 stopniach z termoobiegiem. Smacznego!