Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczna, gorąca, domowa przekąska! Tylko piętnaście minut! Składniki dostępne w każdym sklepie spożywczym.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3704
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2026
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5414
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5470
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3704
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2026
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5414
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5470
Składniki
Pomidorki przekrawamy na pół. Oliwki kroimy w plasterki.
Na blachę wyłożoną papierem do pieczenia wykładamy tortillę. Smarujemy ją keczupem/sosem i posypujemy serem. Przykrywamy drugim plackiem i ponownie smarujemy keczupem/sosem i posypujemy serem. Na wierzchu układamy plasterki salami, pomidorki i oliwki.
Pizzę pieczemy przez 10 minut w 180 stopniach z termoobiegiem. Smacznego!