Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczna, gorąca, domowa przekąska! Tylko piętnaście minut! Składniki dostępne w każdym sklepie spożywczym.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1241
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 511
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1331
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1241
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 511
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1331
Składniki
Pomidorki przekrawamy na pół. Oliwki kroimy w plasterki.
Na blachę wyłożoną papierem do pieczenia wykładamy tortillę. Smarujemy ją keczupem/sosem i posypujemy serem. Przykrywamy drugim plackiem i ponownie smarujemy keczupem/sosem i posypujemy serem. Na wierzchu układamy plasterki salami, pomidorki i oliwki.
Pizzę pieczemy przez 10 minut w 180 stopniach z termoobiegiem. Smacznego!