Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i super prosty makaron z wędzonym łososiem i szpiankiem
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414171
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2248
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414171
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2248
Składniki
Ugotuj makaron al dente zgodnie z opisem na opakowaniu. Na łyżeczce oliwy podsmaż przeciśnięty przez praskę czosnek i dodaj umyty szpinak z odrobina wody. Poczekaj aż szpinak zwiędnie i dodaj pokrojonego na kawałki łososia. Poczekaj kilka minut aż łosoś się podsmaży i dopraw solą i pieprzem oraz gałką muszkatołową. Gotowe:) Dajcie znać, czy Wam smakowało:)