Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy nie mam pomysłu na obiad, przeważnie wymyślam coś szybkiego i pieczonego
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12059
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1345
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12716
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 4118
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12059
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1345
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12716
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 4118
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry około 1 cm, obsmażamy na rozgrzanym oleju z obu stron z dodatkiem przypraw: pieprz – sól
2. Następnie mięso układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia
3. Jajka gotujemy na twardo, następnie obieramy i drobno ściekamy.
4. Cebulę obieramy, kroimy w kostkę i podsmażamy na rozgrzanym oleju.
5. Do cebuli dodajemy pokrojone pieczarki, przyprawiamy pieprzem oraz solą.
6. Wystudzone pieczarki mieszamy z jajkiem i żółtkiem.
7. Przygotowaną masę rozłożyć na mięsie.
8. Eskalopki Posypać serem startym na tarce o dużych oczkach. 9. Zapiekać 30 minut w 180˚C.
10. Danie gotowe. 11. Smacznego.
Przepraszam dlaczego mnie ktoś budzi, jeszcze wiosny nie ma :(