Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezwykle proste do przygotowania a jednocześnie puszyste i delikatne , zasmakują całej rodzinie.
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8742
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 82
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8742
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 82
Składniki
Mięso doprawić solą , pieprzem, przyprawą do mięsa mielonego, wymieszać. Cukinię umyć , utrzeć na tarce o grubszych otworach. Ser feta pokruszyć. Pieczarki obrać i pokroić w bardzo drobną kosteczkę. Składniki dodać do mięsa, wbić jajko.
Bardzo dokładnie wymieszać, uformować kotleciki, obtoczyć w tartej bułce, umieścić w naczyniu żaroodpornym.
Piekarnik rozgrzać do 190 stopni , wstawić kotleciki, piec 30 minut, do zrumienienia. Pieczone kotleciki są zdrowsze i lepiej smakują. Podawać z ulubionymi dodatkami.