Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezwykle proste do przygotowania a jednocześnie puszyste i delikatne , zasmakują całej rodzinie.
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 9388
Polecam. Lekka, zdrowa sałatka. Nie tylko na śniadanie.
Odsłon: 270
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 9388
Polecam. Lekka, zdrowa sałatka. Nie tylko na śniadanie.
Odsłon: 270
Składniki
Mięso doprawić solą , pieprzem, przyprawą do mięsa mielonego, wymieszać. Cukinię umyć , utrzeć na tarce o grubszych otworach. Ser feta pokruszyć. Pieczarki obrać i pokroić w bardzo drobną kosteczkę. Składniki dodać do mięsa, wbić jajko.
Bardzo dokładnie wymieszać, uformować kotleciki, obtoczyć w tartej bułce, umieścić w naczyniu żaroodpornym.
Piekarnik rozgrzać do 190 stopni , wstawić kotleciki, piec 30 minut, do zrumienienia. Pieczone kotleciki są zdrowsze i lepiej smakują. Podawać z ulubionymi dodatkami.