Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8436
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 517
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8436
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 517
Składniki
Fasolkę namoczyć na noc. Dodać ziele angielskie i liść laurowy i ugotować. Cebulę, boczek i baleron pokroić i usmażyć po czym dodać do fasoli. Dodać przyprawy wg uznania oraz pomidory. Gotować do miękkości fasoli. Można zagęścić zasmażką. Podawać z białą bułeczką :)