Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Jeśli szukasz dania, które zachwyci swoim aromatem i wyjątkową kremową konsys...
Odsłon: 4029
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 953
Polecam.
Odsłon: 358
Przepis dnia
Jeśli szukasz dania, które zachwyci swoim aromatem i wyjątkową kremową konsys...
Odsłon: 4029
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 953
Polecam.
Odsłon: 358
Składniki
Fasolkę namoczyć na noc. Dodać ziele angielskie i liść laurowy i ugotować. Cebulę, boczek i baleron pokroić i usmażyć po czym dodać do fasoli. Dodać przyprawy wg uznania oraz pomidory. Gotować do miękkości fasoli. Można zagęścić zasmażką. Podawać z białą bułeczką :)